U stalnoj ponudi imamo vetrobransko, bočno ili zadnje staklo za skoro sve modele najvećih svetskih imena u auto-industriji.

Ekskluzivu u našoj ponudi čine auto-stakla sa oznakom ORIGINAL SPARE PARTS, tri najveća svetska proizvođača:
Saint-Global Sekurit
Pilkington
Guardian

 

Izaberite proizvod koji Vama najviše odgovara:

Hidrofobno staklo koje sjedinjuje kapi kiše na staklu i usmerava ga da se lakše i brže slije sa vetrobrana. Slično se ponaša i pri dodiru blata ili insekata sa staklom.

Staklo sa grejačem brzo odmagljuje staklo, bez potrebe za uključivanjem grejanja kabine. Stakla ovog tipa, potpuno su transparentna, i ako sadrže multifunkcionalni metalni film između dva sloja stakla.

Saint-Global Sekurit je razvio jedinstveni sistem standardizacije performansi auto-stakala. Ovaj sistem je omogućio čak i krajnjim korisnicima, vozačima da raspoznaju kvalitet stakla pri kupovini, što je direktno uslovilo njegovo masovno korišćenje. Danas je ovaj sistem proizvodni standard svih proizvođača auto-stakala.

Pilkington auto-stakla doprinose višem nivou estetkog efekta vozila, odlikuju se višestrukom funkcionalnošću i povećavaju performanse vozila. Pilkington Automotive je jedna od malobrojnih fabrika koja uspešno prati savremene trendove i odgovara na zahteve auto-industrije i tržišta u celosti.

Guardianov napredni sistem proizvodnje stakla sa zaštitnim omotačem, doveo je do velikog napredka u razvoju tehnologija zaštite od UV zraka (i regulisanja protoka svetla kroz auto-staklo, uopšte).Kao rezultat, deo proizvodnog programa koji posebno treba istaći su auto-stakla za panoramne krovove.

Garantujemo kvalitet i poreklo proizvoda u našem asortimanu !

 


064 555 77 00